Австралийският имот на актьора Ръсел Кроу в Нов Южен Уелс, който пострада

...
Австралийският имот на актьора Ръсел Кроу в Нов Южен Уелс, който пострада
Коментари Харесай

Какво се случи с имота на Ръсел Кроу след пожарите в Австралия?

Австралийският парцел на артиста Ръсел Кроу в Нов Южен Уелс, който пострада съществено от солидните пожари, претърпя трагична промяна, с помощта на мощните дъждове в региона. Носителят на " Оскар "  публикува фотоси на мястото в Туитър – една, направена преди 10 седмици, откакто огънят го доближи, и една, направена при започване на тази седмица. Разликата е невероятна, нали?

 

My place 10 weeks ago after the fire had gone through, and this morning after a big weekend of rain. pic.twitter.com/oOWz0gG5hp
— Russell Crowe (@russellcrowe) January 19, 2020
 

Кроу употребява активно социалните медии, с цел да споделя изображения на опустошенията от пожарите, които горят от месеци, и да събира средства за подкрепяне на пожарникарите доброволци. Почти 30 души са починали, а единствено в Нов Южен Уелс са унищожени или развалени повече от 3000 домове. Още през ноември Кроу съобщи, че въпреки да е изгубил няколко здания в парцела си, той се усеща същински късметлия, тъй като животните му са живи и здрави. 

 

Lost a couple of buildings, but overall very lucky so far.
Chapel roof scorched.
Deepest thanks to everyone on the ground.
Some fires still burning and we are out of water.
No livestock deaths to date.
Horses ok.
Let the chickens out and they are back, warm worms for breakfast! pic.twitter.com/kaKJ351MXC
— Russell Crowe (@russellcrowe) November 12, 2019
 

Тази година сезонът на пожарите се оказа един от най-лошите в историята на Австралия, като непрекъснатата горещина и сушата, породени от климатичните промени, в допълнение усложниха ситуацията. Бурите, минали през елементи на страната, донесоха известно облекчение в последно време, само че обстановката към момента е тежка.

Голяма част от флората и фауната, неповторими за Австралия, са унищожени. Еколози пресметнаха, че може би милиард животни са наранени в цялата страна. Някои обитаеми места са изгорели изцяло, а в доста обстановката е затруднена заради неналичието на вода.

Кроу не участва на церемонията на премиите " Златен глобус "  този месец, с цел да може да бъде в Австралия, с цел да помогне на фамилията си. Той завоюва премията за най-добър актьор в минисериал или тв филм за ролята си в " Решаващият глас ", Дженифър Анистън прочете речта му, в която артистът прикани управляващите да създадат повече за борбата с климатичните промени. " Не се заблуждавайте, че нещастието, която се случва в Австралия, не е обвързвана с климатичните промени. Трябва да се опрем на науката, да се обединим в посока потребление на възобновима сила и да почитаме планетата си, тъй като тя е в действителност неповторимо и необикновено място. Това е методът, по който можем да имаме бъдеще. "

 
Австралия преди и в този момент: големите вреди в 19 фрагмента

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР